/files/2814/4715/1324/pala_05.jpg
 

Van Woonvilla naar Droomvilla Seizoen 2!

Van Woonvilla naar Droomvilla’ neemt top-architect Bertram Terpstra de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van begin tot eind. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur-, verlichting-, meubilering ontwerp en styling komen aan bod.

 

English version Designa Magazine no.10

We are pleased to offer you the latest edition (no. 10) of the Designa Magazine. We hope you enjoy reading! CLICK HERE

 

Imm Cologne 2016 beurs in Keulen

De imm cologne (Keulen) zet van 18 - 24 januari 2016 de woonwerelden van morgen in scène. Het gehele spectrum van het internationale aanbod op het gebied van meubel- en interieurdesign wordt hier op één locatie bijeengebracht. Ook dit jaar bezoekt Designa Interieur & Architectuur BNA de beurs om inspiratie op te doen!

 

Het nieuwe Designa Magazine editie 10!

De nieuwste editie (nr. 10) van het Designa Magazine is uit! Wij gaan, in navolging van eerdere uitgaven, de uitdaging weer aan u opnieuw te inspireren met mooie reportages van eigen ontwerpen en uitgevoerde nieuw- en verbouw projecten in het binnen- en buitenland. Mocht u in de komende periode nieuw- of verbouwplannen hebben, neem dan gerust contact met mij op om een vrijblijvende afspraak te maken. Ik sta u graag te woord. Wij wensen u veel leesplezier! 

 

Bekijk alle tv afleveringen van Woonvilla naar Droomvilla!

In het televisieprogramma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ realiseerde Bertram Terpstra van Designa Interieur & Architectuur BNA een programma over een verbouwing van een uniek project in het Gooi naar een eindproduct dat gekenmerkt wordt door luxe, comfort en innovaties op het gebied van wonen. Zowel binnen als buiten. Dit unieke project, bestaat uit ca 900 m2 woonoppervlakte, en heeft op ieder woonniveau een metamorfose ondergaan!
Kijk voor meer informatie en alle afleveringen op: www.bertram-terpstra.nl

Verbouwing Villa door Bertram Terpstra in 6 afl. vanaf zondag 30 aug. op RTL4! >>

 

Alle afleveringen Designa Interieur & Architectuur bij Alles over Wonen op SBS6 >>

Klik hier voor de compilatie van alle afleveringen van Designa Interieur & Architectuur bij Alles over Wonen op SBS 6!

 

Beurs Salone del Mobile Milaan 2014/2015

Zo'n beetje de hele interieurwereld was van 8 t/m 13 april in Milaan voor de Salone Internazionale del Mobile 2014 beurs, zo ook Designa. Zes dagen design zien, luisteren, eten en dromen.

 

Inspirerende IMM Cologne 2015/2016 interieur design beurs in Keulen!

Op 19 t/m 25 januari 2015/2016 was Designa op de IMM Cologne beurs in Keulen, om daar inspiratie op te doen voor de woonwerelden van morgen. Het gehele spectrum van het internationale aanbod op het gebied van meubel- en interieurdesign was hier op één locatie bijeengebracht.

 

Zeer geslaagde Excellent beurs 2014!

Designa Interieur & Architectuur stond donderdag 12 t/m maandag 15 december op de Excellent beurs in Ahoy. Vele bezoekers maakten gebruik van een inspirerend advies voor hun bouw of verbouwproject of kwamen voor een interieurontwerp. Het live ontwerpen en schetsen van villa's op groot scherm en de demonstratie van de Oculus Rift (3D bril) waarbij bezoekers virtueel door een villa op Bali kunnen lopen voordat ook maar de eerste steen gelegd is  waren een groot succes en trok veel bekijks!

 

BNA Certificaat voor Vergunningvrij bouwen onder de Wabo >>

 

Succesvolle Eigen Huis, Bouw en Verbouw beurs >>

Designa Interieur & Architectuur stond vrijdag 17 t/m zondag 19 oktober op de beurs Eigen Huis voor Bouwen, Verbouwen, Interieur en Tuin in de jaarbeurs Utrecht. Vele bezoekers maakten gebruik van een inspirerend advies voor hun bouw of verbouwproject of kwamen voor een interieurontwerp. De stand was iedere dag zeer druk bezocht. Het team van Design Interieur & Architectuur spreekt dan ook van een eclatant succes.